top of page
Jacqueline Groot

Fotograaf            Beauty portretten - Bruiloften - Fashion - Project fotografie

Beauty portretten         Ik word onwijs blij van creatieve, mooie en bijzondere       portretten. De voorbereiding, het moment van opname , de nabewerking en de samenwerking met de klant maken voor mij het totale plaatje. Anderzijds maak ik ook graag tijd voor portretten die een meer natuurlijke uitstraling hebben.

Bruiloften        Een aantal jaar geleden werd ik door een leuk stel gevraagd of ik hun huwelijk wilde vastleggen. Ik was direct enthousiast! Wel overwogen heb ik de keuze gemaakt om deze belangrijke gebeurtenis voor hun vast te leggen. Een huwelijksdag fotograferen is hectisch, maar ik vind het ontzettend leuk om te doen! Inmiddels heb ik dan ook al een aantal mooie bruiloften mogen fotograferen (In binnen- en buitenland). Daarnaast hecht ik ontzettend veel waarde aan de nabewerking en worden de foto's in kleur en zwart/wit geleverd. Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen of zou je graag wat bruidsreportages willen zien? Dan hoor ik graag van jullie.

Fashion        Door mijn mode opleiding aan de modevakschool in Amsterdam, blijft mode voor mij een favoriete richting binnen de fotografie. Het begint bij een inspiratie moment, je laat je creativiteit de vrije loop gaan en eindigt met een fantastisch resultaat. Soms samen met andere professionals, soms alleen en soms in opdracht van iemand. Alles is mogelijk.

Project fotografie       Voor mijn opdrachtgevers heb ik o.a in het KNGF Geleidehonden centrum, het Maritiem Museum, Lederland en diverse nieuwbouw projecten mogen fotograferen. Ik vind het ontzettend leuk om te spelen met lijnen, licht, ruimte en compositie om het project zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, waarvan de ontwerper ook wil dat anderen het zo gaan zien. Details vind ik hierin ook erg belangrijk. 

Kunstenaar

Als kunstenaar haal ik mijn inspiratie uit eigen ervaringen of wat er op het moment zelf ontstaat in mijn eigen fantasie. Ik vertel in mijn beelden graag verhalen, waarin ik realiteit en fantasie samenvoeg. Mijn bijzondere en vaak 'lieve' beelden, kenmerken zich door kleur en worden vaak op een unieke illustratieve wijze samengebracht. Ook houd ik mij bezig op het gebied van optische illusies.

Ook maak ik kunst op verzoek. Ben je op zoek naar iets specifieks wat aansluit bij mijn stijl? Wellicht kan ik iets voor je betekenen.

Voor publicaties en exposities bekijk de expositie pagina

 

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, een uniek portret of wil je graag eens langs komen om mijn kunst van dichterbij te bekijken?

 

Stuur mij een berichtje via het contact venster hieronder of stuur een email naar:

info@jrgfotografie.com

Bericht ontvangen!

bottom of page